Deze Montessu heeft een paarsrode kleur met robijnrode rand. Zachte neus. Beschaafde houttoets. Wat hint van pruimen. In de mond een beetje zeste van sinaasappel. Presente, maar gespreide tannines. 60% carignano, 10% cabernet franc, 10% cabernet sauvignon, 10% merlot, 10% syrah.
De Susumaniello heeft een robijnrode kleur met een violetkleurige reflectie. In de geur ontdekken we framboos, kers, cassis, rabarber en leder. De smaak is soepel en elegant. Evenwichtige wijn met volledig geïntegreerde tannines. De afdronk is vrij lang en verfrissend. Susumaniello is één van de zeldzaamste en oudste druivenrassen van Italië die tot voor kort bijna was uitgestorven. Hij staat…
Donker robijnrode kleur met paarse tinten. Een intense en gekruide neus met toetsen van vanille en zoethout. Een rijke volle structuur in de mond, levendige en verfrissende zuren. Een duurzame finale op fijne vruchtensmaken eindigend. Een top Barbera die internationaal hoog gewaardeerd wordt. DECANTER MAGAZINE : 94 POINTS / GAMBERO ROSSO : TRE BICCHIERI
Deze Chianti Classico heeft een diepe robijnrode kleur met paarse rand. Het boeket geurt intens naar rijp fruit, bloemen en heeft een minerale hint. De structuur is soepel met sappige tannines. Elegante wijn met een fruitige afdronk.
De susumaniello is diep en donker robijnrood van kleur, met blauwe reflecties. In de geur barstensvol rood fruit, noten en een beetje vuursteen. De wijn heeft een geweldige structuur met een geode balans tussen rijp fruit en minerale tonen. Wijnen uit Puglia kunnen nog wel eens erg zwoel zijn, de Susumaniello heeft daarnaast ook nog een verfijnde zuurtegraad.
Deze Primitivo di Manduria is gemaakt van 100% primitivo druiven, afkomstig uit Puglia. De druiven worden handmatig geplukt.Een volle, krachtige maar zeer sappige wijn met veel geconcentreerd fruit. In de neus aroma’s van kersen, pruimen, kaneel en vanille. Een zachte harmonieuze wijn met een intense finale.
De Guidalberto heeft een robijnrode kleur met een boeket van rijp fruit (frambozen en bosbessen) en een subtiele houttoets (amerikaanse eik). De smaak is vol met een zekere concentratie en voorbeeldige fruittannines. 60% Cabernet Sauvignon + 40% Merlot. James Suckling: 94/100, Robert Parker 92/100.