De 50&50 heeft een intense kersenrode kleur en een fijne neus van rood fruit, vlierbessen en vanille. De smaak is vol en elegant met zoete tannines die mooi in balans staan. In de lange afdronk kan men de smaak van amandelen en walnoten herkennen. James Suckling: 94/100
Deze Montessu heeft een paarsrode kleur met robijnrode rand. Zachte neus. Beschaafde houttoets. Wat hint van pruimen. In de mond een beetje zeste van sinaasappel. Presente, maar gespreide tannines. 60% carignano, 10% cabernet franc, 10% cabernet sauvignon, 10% merlot, 10% syrah.
De Susumaniello heeft een robijnrode kleur met een violetkleurige reflectie. In de geur ontdekken we framboos, kers, cassis, rabarber en leder. De smaak is soepel en elegant. Evenwichtige wijn met volledig geïntegreerde tannines. De afdronk is vrij lang en verfrissend. Susumaniello is één van de zeldzaamste en oudste druivenrassen van Italië die tot voor kort bijna was uitgestorven. Hij staat…
Donker robijnrode kleur met paarse tinten. Een intense en gekruide neus met toetsen van vanille en zoethout. Een rijke volle structuur in de mond, levendige en verfrissende zuren. Een duurzame finale op fijne vruchtensmaken eindigend. Een top Barbera die internationaal hoog gewaardeerd wordt. DECANTER MAGAZINE : 94 POINTS / GAMBERO ROSSO : TRE BICCHIERI
De Campo al Mare is een blend van 60% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc en 5% Petit Verdot. De wijn rijpt gedurende 12 maanden in één jaar oude Franse eiken vaten. In de fles rust de wijn verder voor minstens 3 maanden. Dieprood van kleur en een kenmerkend aroma van rijp fruit, ietwat florale tonen, mint en een…
Deze Chianti Classico heeft een diepe robijnrode kleur met paarse rand. Het boeket geurt intens naar rijp fruit, bloemen en heeft een minerale hint. De structuur is soepel met sappige tannines. Elegante wijn met een fruitige afdronk.
De Siepi heeft een mooie robijnrode kleur. Het boeket is rijk aan rijp rood fruit en kruiden. De smaak is vol maar toch toegankelijker dan voorheen. Wijn met veel potentieel. Zeer lange afdronk.
Deze Primitivo di Manduria is gemaakt van 100% primitivo druiven, afkomstig uit Puglia. De druiven worden handmatig geplukt.Een volle, krachtige maar zeer sappige wijn met veel geconcentreerd fruit. In de neus aroma’s van kersen, pruimen, kaneel en vanille. Een zachte harmonieuze wijn met een intense finale.
50% van deze wijn rijpt gedurende 12 maanden in barriques waarvan de helft nieuw en de helft reeds gebruikt zijn. Nadien rijpt de wijn nogmaals 12 maanden in grote houten fusten. De Brunello di Montalcino Vallocchio heeft een diepe kleur. In de neus ontwikkelen zich fruitige aroma's van kersen en pruimen, bosbessenconfituur, verse kruiden, tabak en likeur. Elegante smaak met…
De Barbaresco heeft een granaatrode kleur. De aroma's zijn floraal en kruidig. De smaak is intens en complex: bosvruchten, pruimen, likeur, mineraliteit en koffie. De tanninestructuur is geweldig en de aciditeit is goed gedoseerd. Mooie lange en complexe finale.
Deze Sperss heeft intense robijnrode kleur. In de neus ontdekken we zwarte kersen en een hint van witte truffel. De erg gestructureerde wijn is rijk en complex, zijn textuur is er één van vloeibare zijde. Het bewaarpotentieel van Sperss is hiermee erg groot.
De Starderi is een gespierde wijn die afkomstig is uit een Grand Cru zone van de Barbaresco appellatie met 20 tot 22 maanden houtrijping op Franse houten barriques. Het is een prachtige volle wijn met verfijnde fruittoetsen en gepolijste tannines. Krachtige afdronk.
Deze Barolo Campe heeft een zeer explosieve neus van zwart fruit, cederhout en frisse kruiden. De wijn is erg vol en krachtig met een brede structuur. De knappe tannines accentueren de kracht van deze wijn maar beloven ook een mooie toekomst. James Suckling : 96/100, Robert Parker 96/100.
De Cannonau Riserva di Sardegna is de lokale variant van Grenache en heeft een typische donkerrode kleur, aroma's met diepgaande en intense tonen van braambessen en rode bessen, gemengd met hints van leder en specerijen. De tannines zijn er, maar de elegantie en zijdeachtige structuur blijven aanwezig. Indrukwekkend!
De Guidalberto heeft een robijnrode kleur met een boeket van rijp fruit (frambozen en bosbessen) en een subtiele houttoets (amerikaanse eik). De smaak is vol met een zekere concentratie en voorbeeldige fruittannines. 60% Cabernet Sauvignon + 40% Merlot. James Suckling: 94/100, Robert Parker 92/100.
Deze wijn kan enkel per kist van 6 flessen besteld worden. prijs op aanvraag Sassicaia heeft een robijnrode kleur en fijne aroma's van bosfruit, cederhout en kruiden. De smaak is zacht en verfijnd met nobele tannines. De afdronk is het evenbeeld van de smaak. Een wijn met veel persoonlijkheid en klasse.
De Redigaffi heeft een briljante robijnrode kleur en een complexe neus van aardbeien, bosimpressies, leder, drop. De aanzet is soepel en fris. Een zeerelegante wijn met veel materie en diepte. Groots!